Web.

image

Internet is niet meer weg te denken uit onze wereld. Geen bedrijf kan zonder website. Dat kan een heel eenvoudige site zijn, maar ook een grote Corporate Website.
Tomworks benaderd een website niet vanuit de techniek, maar kijkt naar identiteit, diensten of producten en naar imago en ambities. Zo ontwerpt Tomworks een website die precies bij de organisatie en zijn klanten past.

SEO – Search Engine Optimization

Aan een site die niet gevonden wordt, heeft niemand iets. Daarom worden sites geoptimaliseerd om gevonden te worden door de populaire zoekmachines. Search Enigine Optimization (SEO) heet dat. Niet alleen door het toepassen van allerlei slimme trucjes, maar vooral door er voor te zorgen dat uw site relevante en aantrekkelijke informatie bevat. Met links naar interessante gegevens. Juist gestructureerd. Want daar zijn niet alleen je klanten, maar ook Google het meest gevoelig voor.

CMS – Content Management System

En die techniek, dat komt helemaal goed. Bijna alle sites worden door Tomworks zelf op maat vormgegeven, gebouwd en onderhouden. De klant beheert de inhoud zelf.
Tomworks maakt graag gebruik van het WordPress© framework. Voor grote ondernemingen wordt Typo3© ingezet, een stevig Enterprise Level CMS.

Apps

Tomworks gelooft in standaarden op internet. Daarom worden Apps Web-based uitgevoerd. In plaats van een Android- iOS- BlackBerry- en Windows Phone versie volstaat nu één applicatie om vrijwel alle smartphones te bereiken.

Techniek moet in dienst staan van de vorm. En niet andersom.
Bekijk de websites van Tomworks in de Portfolio

 

Reacties zijn gesloten.