Portfolio.

Campagne Dorenweerd College

Het Dorenweerd College wilde graag weten wie nu eigenlijk de kiest voor een nieuwe school; de ouders, de groep-8 leerling zelf of misschien wel het advies van de leraar. En wat zijn daarbij de beweegredenen: fietsafstand, kwaliteit van de nieuwe school, verhalen van ander ouders of simpelweg de keuze van vriendjes en vriendinnetjes? Tomworks verzorgde een marktonderzoek en met […]

B20

De huisstijl van B20 Assessment was aan een update toe. Tomworks verzorgde de huisstijl, het logo en de website.

Advertenties Meijer & Siegers

Wereldberoemd in heel Oosterbeek: kantoor-boekhandel Meijers & Siegers aan de Utrechtseweg. Het was dan ook met veel plezier dat Tomworks een hele reeks advertenties heeft ontworpen.

Oosterbeek geeft!

Dagelijks zien we gruwelijke beelden van vluchtelingen. Wat kan je doen om te helpen?

Restyling Spinkit-huisstijl

Voor het oer-Arnhemse bedrijf Spinkit heeft Tomworks de huisstijl grondig aangepakt.

Site Hart voor een Kinderhart

Hart voor een kinderhart zet zich in voor Keniase kinderen met een hartkwaal. Tomworks maakte de website.

Ettema tuininrichting

Voor Ettema tuininrichting is een nieuwe huisstijl ontworpen met een opgefrist logo. Ook de website is opnieuw ontworpen en ontwikkeld.

Zorggroep Apeldoorn e.o.

Voor Zorggroep Apeldoorn en omstreken is de website uitgebreid gerestyled. De techniek was in handen van Websols.

Website voor een zangeres

Voor zangeres en zangpedagoge Carolien van Workum is een website ontwikkeld. De website is rijk gevuld met allerhande geluidfragmenten en video.   Eerder is er ook een huisstijl en logo ontworpen.

Huisstijl voor technologie-bedrijf

Hoe het ontwerp voor een logo leidde tot een nieuw lettertype.

Spaarpuntenboekje Bonaparte Tapijt

Voor Enia Carpets (nu Desso) is een spaarpuntenboekje ontworpen voor tapijt-dealers.

Een tijdschrift voor Reed – Elsevier

In 2002 werden we benaderd door Elsevier (nu Reed) met een leuke vraag: ze wilden een tijdschrift uitgeven over projectinrichting. Daarbij moest qua vormgeving en uitstraling aan titels als Frame en Wallpaper gedacht worden.

Huisstijl Europese Urologen

Voor de EAU (european Association of Urology) is een hele uitgebreide huisstijl ontworpen. Van suikerzakjes en website tot medische handboeken.

Huisstijl voor een makelaar

Bij de splitsing van de Arnhemse makelaars Haaxman en Willemsen bleef er één makelaar zonder huisstijl over. Dat moest opgelost worden.

Huisstijl voor kleinste filmhuis

Dit is alweer de tweede ronde van de huisstijl voor filmhuis Oosterbeek die ingevoerd werd na een ingrijpende verbouwing.

Huisstijl & Site Equi Consultancy

Equi Consultancy heeft verstand van paarden. Heel veel verstand van paarden. Ze weten precies welk paard bij welke ruiter past door te kijken en te luisteren naar beide. Tomworks verzorgde de huisstijl en de website.

Betrokken bij corporaties

Voor ABC Vastgoed Groep BV is een folder ontwikkeld die is gericht op woning-bouw-corporaties met als thema de vastgoedcyclus; de “circle of life” van vastgoed. In het kort komt het er op neer dat vastgoed net als mensen een cyclus heeft waarin het wordt geboren, leeft, verouderd en tenslotte sterft.